Az oldal használatával Ön elfogadja az alább felsorolt feltételeket.

I. Felelősségvállalás

Tájékoztatjuk, hogy (www.hollesz.hu) honlapon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, esetleges módosulásáért a Hetvenkét Tanítvány Mozgalom felelősséget nem vállal. A Hetvenkét Tanítvány Mozgalom nem vállal felelősséget a honlappal kapcsolatban, annak használatából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, rendszerhibából eredő károkért.

A Hetvenkét Tanítvány Mozgalom előzetes, írásos hozzájárulása szükséges minden, a honlapról származó tartalom vagy tartalomrész bármiféle publikációban, prezentációban való szerepeltetéséhez, nyilvánosságra hozatalához, sokszorosításához, másolásához, terjesztéséhez.

A Hetvenkét Tanítvány Mozgalom nem tartozik felelősséggel azokért a károkért, amelyek a (www.hollesz.hu) honlap használatával kapcsolatosak, a használatból, vagy használatra képtelen állapotból származnak, vagy nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy más rosszindulatú kódból, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek.

A Hetvenkét Tanítvány Mozgalomat nem terheli felelősség olyan harmadik személy által létrehozott vagy közzé tett anyagokért, információkért, amelyek a (www.hollesz.hu) oldalhoz illegálisan kapcsolódnak. A www.hollesz.hu weboldalon található hivatkozásokat követve előfordulhat, hogy elhagyja a hollesz.hu hálózatát és rendszerein kívül található tartalmakhoz fér hozzá. A Hetvenkét Tanítvány Mozgalom nem vállal felelősséget a harmadik felek által készített weboldalak tartalmáért, pontosságáért és működéséért.

A hivatkozásokat jóhiszeműen eljárva bocsátja a Felhasználó rendelkezésére. A Hetvenkét Tanítvány Mozgalom nem vállal felelősséget a hivatkozás által megjelölt, harmadik fél által készített weboldalakért, azok esetleges változásaiért. A más weboldalakra mutató hivatkozások elhelyezése nem jelenti azt, hogy a Hetvenkét Tanítvány Mozgalom az adott weboldalt bármilyen formában támogatná.

II.Szerzői jog

A (www.hollesz.hu) honlap tartalma, az oldal arculata és a megjelenő dizájn a Hetvenkét Tanítvány Mozgalom szerzői jogi védelme alatt állnak. Ebből következően a honlap tartalmának egészét vagy egyes részeit, illetve a honlap dizájnját a szerzői jogi jogosult előzetes, írásos engedélye nélkül tilos bármely formában átruházni, reprodukálni, kinyomtatni, azokat a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni, vagy a saját használatot meghaladó mértékben tárolni.

III. Tartalomfeltöltési szabályok

A www.hollesz.hu honlapra látogatóknak lehetőségük van tartalmat megosztani. A feltöltött tartalom nem jelenik meg azonnal az oldalon, moderátori beleegyezés kell hozzá.

A moderáció elvei:

  • nem jelenhet meg az oldalon az a beküldött tartalom, mely sérti mások vallási, erkölcsi nézeteit;
  • nem jelenhet meg az oldalon az a beküldött tartalom, mely szexuális jellegű, gyűlöletkeltő vagy erőszakos;
  • nem jelenhet meg az oldalon az a beküldött tartalom, mely nem tartalmaz pontos, értelmezhető adatokat.